Friday, June 3, 2011

Panjang ke Pendek?

Da lama ta update belog since perasan sibuk....hehe
Tapi memang sibuk pun..since our subject jadi subjek teras, dengan 18j seminggu bila orang len 4-8j seminggu...owhhh memang heaven....

Meh senaraikan kebaikan atau omputeh cakap advantages bila subjek jadi subjek teras
1. Leh pegang mikrofon bila bagi lecture. Dengar suara lemak dan merdu ja kuar dari speaker dewan

2. Bebudak akan lebih mengenali. Gi mana2 akan ada pelajar yang senyum2 n tegur..."Madammmm...". Rasa cam Diva jap la kan...kihkih. Kalau semester lepas memang susah nak tengok student tegur. Ye, la jumpa 2j satu minggu. Dah la muka pun macam student kan. Pastu sengaja ta nak pakai tag nama...supaya 110% nampak macam student, then bila ketawa kuat2 di kafe ta da sapa nak gosip dan cakap..."eh, eh lecturer ni....harap muka ja cute tapi ketawa macam langsuir..."

3. Kul 4.15 bila stat nak bergosip, tetiba tetiba ada student datang nak tanya pasal distributed computing, cloud computing bagai.... so, ini la masanya tuk bagi ajaran sesat...

4. skang meja leh diserabut kan sesuka hati sebab ada alasan nak marking kertas tutorial 3 kelas...TIGA kelas tau bila member len 4-5 kelas...hahaha

Ok...Tajuk ta da kaitan ngan entry... ta...saja nak bagitau, masukkan entri pendek pun ok pa...janji update...(motivasi bagi blogger yang mula malas nak hapdate blog tercinta)

4 comments:

lin said...

SETUJU....!!!! hahaha...

Anonymous said...

paling tak tahan studenty dtg cari after office hour tu...kalau dulu...lalu lalang depan meja kita kat tingkat 2 tu buat derrrrrrrrkkkkkkkk jekkkkk...
ns

Ana said...

dulu budak ta cari sibuk nak budak cari...
skang budak cari, rasa macam nak LARIIIIII.....hehe

Blogger said...

Bluehost is ultimately the best web-hosting provider with plans for any hosting requirements.