Monday, May 23, 2011

MPPB Di Kolej Matrikulasi Selangor

Hari ni 23 Mei 2011 adalah hari pendaftaran pelajar bagi semua Kolej Matrikulasi di seluruh Malaysia dan ta ketinggalan Kolej Matrikulasi Selangor. Dah nak dekat sebulan kolej ni kosongggg.... senyap dan sunyi dan sepi sesepi sepinya... kalau ko batuk di Blok Pensyarah boleh dengar kat Basketball Court... Jauhhhhhh tu... Ta caya cuba lari pecut 100m dari blok pensyarah ke basketball court. Kalau da lama ko ta exercise gerenti semputttttt.....

Aku ta da apa2 pun hari ni. Pepagi gi round satu pusingan dari Dewan Antares hinggalah ke library dengan Nits Adore. Tapi disebabkan En. Kama minta aku duk kat department dia so aku sebagai SU yang taat pun duk la kat area Urusetia. Perghhhh...Jadi GRO jap kat situ. Letih giler melayan ibu bapa, sanak saudara, sahabat handai, suri teladan dan sebagainya... nak gi toilet pun ta sempat. Kul 1230 baru berkesempatan.

Ni ja yang sempat aku snap. Kalau ta jadi GRO mesti banyak lagi gambar yang aku snap...snap...


Jalan menuju urusetia yang sangat bz d'bomb


Eh Eh ada gerai jualan...baju dia cantik dan murahhhhh...
Tapi sok baru gaji! Cane tu??


Tu dia keta parking sampai ke dataran... Cane la diorang masuk ke sini?

Petang ni aku lari ikut Lin sebab Lin kat pendaftaran di makmal komputer...SEJUK
Tempat urusetia? PANAS!!! Maaf En. Kama...He he he

2 comments:

lady.fw said...

akak fasi ek
hahai

joomkayuh said...

Huh...baru bocor rahsia...patut la ilang hari tu..