Monday, August 1, 2011

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan

Akhirnya Ramadhan datang lagi.
Alhamdulillah dipertemukan dengan Ramadhan tahun ini


Iklan terlampau ni aku amik dari satu klinik yang doktornya sempoi abis.

So, Ramadhan ni mari kita kuruskan badan sesama

SEBAB

standby nak makan banyak masa Hari Raya nanti
Cehh...kecuq ayaq liur!

6 comments:

Anonymous said...

hehehehe..aku tau aku tau,,dr mana...hehehe...

nota kaki: aku dah boleh pakai t shirt unit sc,comp dgn jayanya!!!...yee haaaaa...dah slim sket...!!!!!! baru sket...

ns

Ana said...

ngada la ko....
baru nak kata...
mesti ko da kurus kan...
heheeeee...
weiii... rindu kat ko la...

Anonymous said...

time aku kurus takde plak orang nak amek gambar...huhuhu....

aku pun rindu...huwaaaa..
nak balik keja kat sana, agak agak pengarah bagi tak?? en.kama bagik tak???? serius ni...

ns...

JoomKayuh said...

Den pun da kurus tau...

Anonymous said...

masa bila plak JoomKayuh ni gemuk?? memang sentiasa maintain slim je...hehehehe

ns

Anonymous said...

masa bila plak JoomKayuh ni gemuk?? memang sentiasa maintain slim je...hehehehe

ns