Thursday, October 18, 2012

Aku Tak Sempurna.

Salam dari Jugra,

Satu ketika aku ada publish gambar meja kerja aku di FB. Niatku...rasanya nak riak tu tiada dalam senarai. Cuma nak berkongsi keindahan - rasanya lah. Aku pun tak hingat pa sebab aku publish gambar tu. Eh! Da ingat, aku nak promote Kolej Matrikulasi sebab kebetulan ada kekosongan jawatan pensyarah di Matrikulasi masa tu.

Anugerah Meja Tercantik Kini dan Selamanya...Tan Ta Daaa...
(Gambar sengaja di terbalikkan untuk menguji kelenturan leher anda)
Ramai gak yang memuji, tak kurang yang bunyi cam sinis ja, tapi aku anggap komen membina lah. Antara komen yang membina itu ialah "Alahhhh nak tangkap gambar, kemas la meja dia" dan "Meja pensyarah IPG pun macam ni lah". Komen-komen macam ni kadang-kadang wat aku berfikir 75 kali. Apakah???  Dan kategori yang memuji tu pun aku anggap ikhlas belaka mau memuji ke sweet an meja kerja aku. HeHe.

Semalam dan hari ni, keadaan meja kerja aku jadi cenggini...

Tan Ta Daaaaa....

Agak-agaknya lah, apakah komen manusia-manusia di luar sana kalau aku publish pic meja aku ni? Dan aku? ta mungkin aku publish gambar cenggini di FB untuk ditohmah dan dicaci. Aku publish di blog ja sebab blog aku kan blog picisan jewwwww. Bukankah keindahan ja yang patut dikongsi bersama? Kan?

Sesungguhnya gambar paling atas adalah lebih merujuk kepada diriku berbanding gambar seterusnya. (Terus bangun dan kemas baik-baik meja keja)

Eh!TuAjeLahKali.Bye!

2 comments:

eizra_one said...

Pemandangan ni ok lagi....Ada lagi yang lagi sepah tempatnye :-)

ana said...

aku tau kat mana...^_^