Thursday, May 19, 2011

Lunch Di Gerai Nasi Kukus Bawa Kolong (Bak Kata En. Kama)

Hari ni saya promote tempat tuk lunch yang leh tahan sedap gak di Banting nih. Promote habis-habisan dari KU Sains Komputer dan Soulmate-nya. First time nak gi tempat ni, gerai tutup la plak. Memang frust sambil melutut menahan geram ta leh makan kat gerai ni dek kerana promotion yang superb dan fabulous oleh KU tadi.

Semalam kami lunch di McD. After lunch g Megah beli hadiah tuk baby baru Hafiz. Tetiba tetiba sekilas pandang kat nfon nampak ad MMS masuk.
Uiks...sapa lak yang anta MMS nih?


Gagah KU kami hantar pic nasi kukus yang kami kempunan makan hari tu.
MMS ja ka? Aiyaa...Kalau belikan tuk kami pun apala salahnya kannnn???

Pastu kami pun berjanjian tuk makan kat sana hari ni tanpa kompromi.
Dan...Jeng Jeng Jeng...


Akhirnya kami berjaya makan di sini... Posing...Posing skett
Lihat Amoi si Vegeterian... Pegang plastik kuah pun kira OK ba...

Memang sedap laaaa...Puas hati ayam besar giler. Memang berbaloi-baloi makan sini especially time hujung-hujung bulan ni bila nafsu makan is inversely propotional dengan duit dalam poket.


Punyala ramai orang beratur nak beli nasi ni
Yang paling ta tahan ada gak yang kurang kesedaran sivik gi potong queue...
Beratur apala salahnya kan?

SMS semalam ngan KU selepas beliau hantar MMS

SU : Wahhh...dengki2... Bagtau pakcik tu, sok tolong buka sbb 3 gurl cun nk mkn sana...hehe

KU : Sorry aa..gurl cun tak leh makan sana. Hanya guy macho n handsome2 je dibenarkan. Gurl kena bungkus je

SU : Jgn risau...wpun kami mkn dsana,,,hati kami masih milik KU tercinta...hehe. Errr...hensem ka pkcik ns kukus tu?

KU : Bukan pakcik. Tapi Atok...

Tau da? Hari ni kami gi sana...Yang jual nasi itu bukan pakcik, bukan Atok tapi tiga pemuda Kelate yang kacak2 belaka. Patut la KU kami suruh kami tapau ja. Jgn makan sana...Tapi kami??? Makan disana gak. Degil la katakannnnn...

p/s : Hati kami masih ta berubah walaupun yang jual nasi tu memang serius kacak...

4 comments:

lin said...

hahaha... sokong!! kenyang wei!! penat nak abiskan dada ayam yg sangat beso tu....

siti norhana said...

len kali kita kongsi2 ekkk...
Sharing is Caring

Anonymous said...

Gerai kat area mane ni? Macam menarik ajer? Business hour mcm mana yer?

siti norhana said...

belakang the store banting
waktu operasi kul 10 sampai petang rasanya
Selasa tutup.