Wednesday, January 26, 2011

...gerenti M.E.R.A.H...no doubt!

Pernah main kutu? Aku pemain kutu yang tegar sebab dengan duit kutu aku boleh beli macam-macam mende tanpa hutang! Bagus kan?
Oh Oh... pe hubungan@skandal K.U.T.U ngan M.E.R.A.H lak?
Alkisahnya....? Semalam hari gaji dan turn Si Bongsu dapat kutu. Semalam aku gi bank, mesin ATM cakap..."OUT OF SERVICE".... So, aku memang plan hari ni terpaksa gak gi bank di Banting, on the way nak ke kolej. Sebab mesti bayar gak duit tu hari ni pada Si Bongsu dan malas nak kuar time tengah hari....

*Pssstttt...semalam tengah hari kami kuar lunch di Pantai Kelanang... lambat balik 30 minit.... Segan ngan Pak Guard...^__^

Bangun lambat lak pagi tadi. Dengan lajunya aku drive sebab nak gak singgah bank, dan akhirnya berjayala mengeluarkan duit. Sesampainya di kolej....Ruang legar punch card memang clear giler, takyah berebut2, bersesak2 seperti selalu sebab dah jam 8.02 pagi....kihkih dan gerenti M.E.R.A.H la jawabnya.... tanpa keraguan walau sekelumit!

So, betulkan K.U.T.U dan M.E.R.A.H ada hubungan@skandal....?......^__^

*Leh tak korang pikir sendiri moral of the story hari ni...Aku penat nak fikir selepas menyiapkan laporan kursus yang sepatutnya bukan aku yang buat....sambil menyanyikan lagu...."Inilah barisan kita... yang ikhlas berjuang..." ....korang sambung sendiri ek...

3 comments:

Anonymous said...

boleh tak pas ni buat entry guna kaler blue ke purple ke... keh keh keh

siti norhana said...

kena ada chemistry antara kaler dan hari... baru leh masyukk....

Lin said...

ok ler tu merah... hahaha...