Thursday, December 23, 2010

Menagntuknya.....

warghh.... Ya Allah mengantuknya tahap gaban. Tulun! Tulun!
Ni yang aku malas kalau bebudak wat assignment. Diorang akan jarang bertanya dan aku akan jadi mengantuk. Ditambah pulak malam tadi tido kul 11.30, kul 2 terbangun. kul 3 tido balik, kul 5 terbangun.........

Aku dah gi toilet, mengirai dan wat per yang patut. Keluar toilet jalan macam siput. Pun ada lagi satu jam tuk habis kelas.

Aku dah round tengok budak, once aku dok kat tepi diorang, terus berhenti menaip dan renung monitor. Membaca konon, dalam hati mesti kata ... pergilah, pergilah madam tengok orang lain. Tu yang aku malas dok lama-lama tengok keje diorang. Padahal sooner or later aku akan tengok jugak keje diorang tu.

Nak wat module, sume bahan dalam laptop nun atas puncak kayangan. Nak gi pejabat amik evaluation PPSMI rasa tak patut lak sebab budak2 ada dalam lab.
Macam mana ni......? Ada sapa-sapa nak bergosip ngan aku tak?

2 comments:

Lin said...

hahaha... memang ko ngantuk.. bukti? ko eja ngantuk pon salah... we all keep wondering why u did not turn up walhal kelas ko dah abis kol 1??? ha... gosip2 ke?

siti norhana said...

bukan gosip... tapi skandal... ^__^