Tuesday, March 15, 2011

Punyala Jakun Tengok Helikopter...

Hari ni kan... Hari ni.. Ada heli yang ensem landing di kolej. Rasa excited sangat2 especially mom-to-be. Bukan dier yang nak tengok tapi baby dier.. Huh? Leh caya ke? Tapi bila heli ensem tu datang, teka sapa yang excited terOVERRRRR... lebih over dari mom-to-be tu.... HAKU...!


Heli ensem tu tawaf kolej 2-3 kali baru landing. Menurut sumebr yang leh dipercayai heli wat mcm tu sebab nak membuang masa (mcm ta betul je info...) dan tuk tengok tempat nak landing tu safe ke idak (yang ni nampak lebih logik...)


Dia nak landing, dia nak landing... ensemnyaaa... *sigh*


Rasa nak hug dan kiss Si Macho ni... Tepi skett...tepi skett...


Jangan tengok yang len... tengok aku ngan heli tu... Macam cincin dengan permata tak... Oh hensem, am falling in love with u.... (nasib warna skirt aku matching ngan warna skin dia..)
Nits - takkan ko nak kurus cam aku? Ko ngandung... Haissshhh... Pe la Mom-To-Be nih... Sabau je la ngan kenyataan kau!


Punya la excited nak tangkap gambar... Lambak kan aje barang2 kat tepi tiang nih... Murah-murah... Lelong2.. Sapa nak beli... Yang beg merah tu... FREE... Bahahaha


Kredit tuk fotographer yang comey lote lagi sporting melayan lecturernya yang mabuk cinta (aku...aku.. aku la tu)

Tiba masa kekasih hati nak berangkat aku tak nak tengok. Giler per... Mau aku melolong peluk tiang kat tepi Makmal Komputer menyaksikan Si Dia berlalu pergi meninggalkan aku...

"Ehmmm... contact saya ye malam ni...I Love You So Much....Muah Muah Muah..."

5 comments:

lin said...

ececececeh....!! mmg mengade!!! ko bg kredit ke kat fara si photographer tu?

siti norhana said...

dahhh .. aku dah bagi kredit spesel... cepat komen lagi...

Anonymous said...

apa kata ko edit pakai gimp..letak moi kat depan...aku kt blkg... hehehehe

siti norhana said...

nits:hahaha... pe kata ko edit, ko wat, letak dalm belog ko plak....

Moi said...

ha...ha....betul la hijau memang ngam
^-^