Friday, February 25, 2011

Aku Dan Tapai Ubi Part3

Kuang Kuang Kuang....
Baik aku cepat2 keluarkan first statement.... AKU BERJAYA MAKAN TAPAI UBI BANTING BARU... mengelakkan fitnah2 kepada bibik tercinta...

Balik umah aku terus lari pecut ke peti ais (nangis Usain Bolt kalau dia tengok aku lari secara live), Masih nampak TAPAI UBI berdiri megah sambil berpegangan tangan berdua-duaan. Aku memang yakin yang aku memang ada jodoh yang kuat ngan TAPAI UBI. Aku pun makan (rasa-rasa macam tak baca bismillah)..memang... sedappppp. Aku sebenarnya suka menerai TAPAI UBI seluruh Malaysia. Dan setakat ini aku rasa baru kali kedua aku jumpa TAPAI UBI yang sedap. So, no wonder bibik aku hilang akal, lupa daratan mahu pun lautan last week dengan menyapu bersih sumer TAPAI UBI yang aku beli.

Dah, aku tak ngidam dan takkan mengada2 lagi bercerita pasal TAPAI UBI sebab aku dah puas makan. Punyala tamak, aku makan dua bungkus. Dan bungkusan kedua aku tak lalu nak abiskan pun.... Twin wat main cucuk-cucuk dan angkat dan jatuh dan cucuk dan angkat dan jatuh lagi.....
Bila nak tidur.... Panas.... Hehehe... Tamak dan tamak. PADAN MUKA...


Ni gambar Tapai Ubi yang paling hampir sama macam di Banting Baru yang aku leh google sumbangan empunya blogger itu. Thanx
**Tak puas ati amik gambar orang. Tengah kumpul duit nak beli nfon Sony Ericson dengan kamera 5 megapixel... nanti aku masuk gambar yang real...^__^

5 comments:

Anonymous said...

finally...dapat makan jugakk... :-)

Anonymous said...

alhamdulillah.....

**lin**

siti norhana said...

akhirnya.....kalau idak kena temankan aku lagi beli tapai ubi...

emasantoss said...

kwn de jual hp sony 8.1mp... de wifi.. de gps...rm750.. bru sebln gune..de waranty lg... juz promote, mrketng kn..hu3

siti norhana said...

bagus2 menggunakan pe yg dah dipelajari..... tapi jauhhhhnyaaa kwn ko tu. lagi satu bajet 550 jer