Monday, February 28, 2011

Ntah apasal

... mencurah2 lak idea aku nak berbelog hari ni. Maybe sebab semalam mengada dan kena marah dan kelaparan buat otak aku cair. Aku patut tulis novel. Mesti tak laku...huhu...

Kalau la korang perasan ini entri yang keempat aku tulis hari ni je... tu tak termasuk yang tersembunyi kat belakang ni ... ada dalam dua entri..yang belum published ada empat. Haaaa...amik korang... baca jangan tak baca.... Ada gak entri aku yang agak HOT! maybe kena tapis ngan mana2 Lembaga Penapisan Negara... rasa macam tak lepas lak.....sebab kang ada lak yang campak telur kat aku nanti...(Kalau nak campak, campak la telur rebus yer...)

Owh..perasan tak lagi satu, follower aku dah bertambah... Thanx anak sedara. Kihkih.. 3 bulan berbelog, 3 follower... Blogger promote dan main paksa2 lak orang jadi follower.....hehe... Eh.. I Luv U all tau. Bye.

2 comments:

lin said...

yeah... jgn brenti menambah entry... kuikuikui..

siti norhana said...

follower tegar bertambah.... Weeeee...