Thursday, February 10, 2011

Entry tertunda.... Tajuknya: Shake Your Body...Shake...C'mon...

Hehe.... Berbelog lagi tuk memenuhi permintaan satu lagi follower tegar. Biarpun follower aku ada satu, yang satu lagi tu ngada, hide la plak. So, total actually 2 tak termasuk secret admire yang shy shy cat nak jadi follower. Owh adik-adikku + anak sedara ku, bila nak follow on call?

Semalam hari Selasa petang ialah hari exercise seKolej. Sapa yang paling awal? Kami!(sambil angkat 2 tangan + 1 kaki) 3 pensyarah IT yang memang excited terrlebih alwiz and forever. Gym pun tak bukak lagi. Siap call Adik Hafiz suruh buka gym. memang excited terlebih! Pastu wat gym mcm rumah sendiri. Yeahaa...

Setelah wat apa yg patut dalam gym tu, instructor pun datang...Dia datang...teng teng teng... dengan lenggang lenggoknya....ulang 2x untuk feel lebih! Dan hari ni, len macam lak kareografinya, instructor kata hari ni khas tuk pinggang... so pe lagi, twist, mambo, cha cha sume masuk...lion dance je belum lagi.. Memang shake, shake dan shake. Bukan Chocolate Shake atau Milk Shake atau Cafe Latte Shake. Shake badan la...Memang all out, memang best, memang.... ehmmmm i love u la Kak Jem merangkap instructor semalam.

Hasilnya, biseps, triseps, muscle S.A.K.I.T.... ek eleh...^__^
Lagi satu... sebelum kelas nampak cam gumuk jer dr cermin, selepas kelas jd kurus! Wow!!

2 comments:

Lin said...

aisey... ko rase ptg ni k.jem shake2 lg x?? aku ade meeting la plak..!!!! tensen tu...

siti norhana said...

skang ko pilih... nak meeting ke nak kena paksa rela tolong aku angkat brg ke tingkat 3....? jawab jgn tak jawab ek..? hehe