Monday, February 14, 2011

Smart Tag vs Tunai

Aku ada Smart Tag. Aku ada tunai.
Tapi cane kalau di Plaza Tol. Aku tag ngan Smart Tag tapi akhirkan ngan tunai?
Tak ke pening jurutol tu... Ngan aku2 sekali pening...
Kah Kah Kah... Memang lawak sedunia. Patut aku tanya nama jurutol tu, amik num nfon.
Pura2 nak berkenalan...Leh gak cover line!

Okla aku admit... Semalam memang aku agak excited kot. Semenjak amik keputusan berpindah ke Banting, rasa macam takkan sampai@jumpa lagi sume mende/makhluk/bangunan atau apa2 sahaja yang berada di area Subang ni..Tak sangka leh jumpa lagi rupanya. Macam yang aku bagitau dalam entri sebelum ni - macam nak futher study kat Switzerland konon. Memang emosional gak aku! 7 tahun tau!

The conclusion is :-
1. Aku dah tak buta highway dah wei...Leh gi Damansara dr Banting!
2. Savvy ngan rim BlackRacing memang best wat lap. Tak caya? Meh aku bawakan...

4 comments:

Anonymous said...

KO BIAR BETUL??? ko pakai smart tag pastu kuar lorong tunai???

Anonymous said...

yup... so, ape kesudahan cite? bley aku try plak... hahaha..

nits: ye la nits. mmg lg cepat.. nak copy cats la.. -lin-

Anonymous said...

copy--copy..jgn tak copy..mari kita meramaikan anonymous kat blog ana ni...heheheh

siti norhana said...

memang pun...tag smart tag, kuar tunai.... terpinga2 jurutol tu...aku pe lagi.nasib dier ada tag machine kat situ gak... kalu idak leh masuk buletin utama- jalan jem sebab sorang perempuan yang cute mute mengkombinasikan smarttag n tunai...